Mijn verhaal

Fedor de Groot

Leuk dat u mijn site bezoekt! Mijn naam is Fedor de Groot (1967) en woonachtig in Den Hoorn (ZH). Ik ben getrouwd met Esther en wij hebben een Australian Labradoodle met de naam Skip. Skip heeft onder de naam ‘Cooper’ een kleine rol in het boek ‘Sønderho’ en ‘Novitsjok’..

Sinds 2017 ben ik aan het schrijven en met de komst van mijn thriller ‘Sønderho’ mag ik mezelf thrillerschrijver noemen. 

Ik wens u net zoveel leesplezier toe met ‘Sønderho’ en ‘Novitsjok’, als ik heb gehad aan het schrijven van deze verhalen. 

Momenteel schrijf ik aan mijn derde boek ‘Missoula’ (februari 2023), waarin een seriemoord en het Koninklijk huis centraal staat.

In 2019 en 2020 heb ik via de Querido Academie een tweetal schrijfopleidingen gevolgd. Ik heb hierbij mijn eigen stijl kunnen ontwikkelen dat als vlot en filmisch wordt omschreven. 

U kunt mij volgen via Facebook (thrillerschrijverfedordegroot) en Instagram (schrijverfedordegroot). U kunt zich ook inschrijven voor de mailing waarin ik een paar keer per jaar een update zal geven over mijn projecten.