Thrillers en Reviews

Thrillers

Thrillers en Reviews

Sønderho

Mijn thriller Sønderho is nu overal te koop: bij uw lokale boekhandel en online. Via de knop ‘bestellen’ kunt u het boek ook bestellen. U ontvangt desgewenst een gesigneerd exemplaar. 

Over ‘Sønderho’

Een vermoorde vrouw die op haar lijkt en een gecodeerde dreigbrief van haar vader: Monika Hedegaard, rechercheur bij de politie van Kopenhagen, linkt deze twee zaken aan elkaar. Door een niet te verklaren DNA-match met het slachtoffer wordt Monika al snel van het onderzoek gehaald. Samen met haar zus Isabel begint ze een eigen onderzoek.

Onderzoeksjournalist Owen Cuperus stuit bij een dossieronderzoek op het geheime Britse persoonsverwisselingprogramma ‘GenMedical’ uit de Tweede Wereldoorlog. In een map vindt hij een link naar Isabel. Owen neemt contact met haar op. De onderzoeken van Monika en Isabel en dat van Owen blijken meer raakvlakken te hebben. Ze bundelen hun krachten om een gevaarlijke tegenstander het hoofd te bieden. Tijdens een confrontatie in een oud laboratorium in Sønderho, een dorpje op het Deense waddeneiland Fanø, waar niets is wat het lijkt en het verleden opnieuw tot leven lijkt te komen, vallen alle puzzelstukjes op hun plaats. 

novitsjok het boek thriller

Novitsjok

Op zaterdag 14 mei 2022 zal de tweede thriller van mijn hand verschijnen met de titel ‘Novitsjok’.

In ‘Novitsjok’ is het thema de overbevolking van onze aarde.

Milieugroepering ‘Renad Varld’ (Zweeds voor ‘gezuiverde wereld’) heeft er genoeg van dat we jaar in jaar uit de symptomen van de overbevolking (watertekort, milieuvervuiling, grondstoffenschaarste) bestrijden, maar niet de achterliggende oorzaak aanpakken.

 

Oranjebitter

In Oranjebitter wordt een nieuw personage geïntroduceerd: Britta Mahler. Britta is FBI-agente die, na een traumatische ervaring, teruggaat naar haar geboorteplaats Missoula in Montana. Ze gaat werken bij de FBI-unit in Missoula. 

Boek is in voorbereiding. Verwachte releasedatum: begin 2023.

Wrede winters

Wrede winters

Op zaterdag 29 mei 2021 verscheen de verhalenbundel ‘Wrede Winters’ met 21 korte verhalen met het thema ‘Wrede Winters’. 

Mijn verhaal ‘ De Zwarte Schuur’ dat in de bundel is geplaatst vertelt het verhaal van een persoon met een depressie. We volgen het personage op zijn levenspad terwijl hij/zij probeert te achterhalen waar het in zijn/ haar leven fout gegaan is. De kou en eenzaamheid die het personage tijdens deze reis voelt zijn haast tastbaar. 

De Zwarte Schuur in het verhaal staat voor een vervelende periode in iemands leven waar we vroeg of laat allemaal tegen aan lopen.  Of dat nu een depressie, ontslag of verlies is. 

‘Wrede Winters’ is te bestellen via uw boekhandel, Bol.com of via Godijn Publishing.

 

Meld je aan voor de

Nieuwsbrief